Alla inlägg under november 2010

Av Erika Karlsson - 22 november 2010 20:44

http://www.blimamma.se/gravid-vecka-26.html


  •  Ditt förlossningsdatum är beräknat till: 28-Feb-2011
  •  Bebisen väger c:a 975 gram.
  •  Bebisen är c:a 35,8 cm från hjässa till fot.
  •  Du har klarat av 65% av graviditeten.
  •  Du har 97 dagar till förlossningen.
  •  Din tredje trimester varar från 21-Nov-2010 till 28-Feb-2011



                                                  
                    14 veckor kvar! <3

Av Erika Karlsson - 22 november 2010 19:24

I och med att det va öppet hus i lördags är vi lediga idag, härligt sägar jag bara! 


Här sitter jag nu med en busig Mikaela som inte har någon lust att sova, men det ska hon snart få göra ändå. Annars blir hon så sur imorgon om hon inte sovit tillräckligt.

Idag när jag vaknade blev jag chockad, Mikaela hade smitit in under natten och lagt sig mellan oss, hon hade till och med tagit med sig sin kudde och sitt täcke.

Hon är ju lite busig hon, men det va mysig att vakna upp med henne brevid 

När vi vaknat till och kommit ihåg, drog vi oss till min mormor och morfar. Där blev det fika och prat och det gillas!

Helt  plötsligt va det dags för Christoffer att åka och jobba, och efter att han åkt har Micki och jag inte gjort mycket alls. Bara tagit det lugnt och lagat mat och ätit. Sen har vi även myst till det ordentligt i soffan med kuddar och filt, låg och bara myste och kollade på film  

När jag väl nattat Micki, har jag faktiskt inte en aning om vad jag ska göra. Men vi får väl se.


Gick även in i vecka 27 (26+0) idag!  

                                                  

                                                                         Hej svejs.     pösss

Av Erika Karlsson - 22 november 2010 15:15

Och vet vi varför, jo vi har haft fullt upp.


I lördags va jag i skolan, det va öppet hus. Morgonen började vid klockan åtta då jag vaknade och började göra mig i ordning under tiden väckte jag också upp alla. Stoffe fixade ju till sig själv och fixade till Mikaela för dagen. Sen hade vi nattgäster med, Matilda och Lukas 

Matilda skulle vi ju bara väcka så hon kunde åka med, får att komma hem till sig. Hon skulle sova vidare hemma. Hon är ju ego asså, håller oss alla vakna extra länge så att vi blev skit trötta under hela dagen. Men men, sån är hon! Stoffe, Mikaela och Lukas hälsade på mig på öppet hus, efter en stund åkte de till Stoffe pappa för att Mikaela började tycka att det va tråkigt. Hon kunde inte vara med mig heller som hon ville 

Efter att det va slut på öppet hus hade jag mitt utvecklingssamtal, och det gick faktiskt riktigt bra. Fast det är många frågetecken kring nästa termin. Och det tycker jag är jobbigt, för man vill ju veta hur det blir. Och det gör ju inte jag..

Men det blir nog bra!  

Efter utvecklingssamtalet hämtade Christoffer upp mig och vi åkte till hans pappa, Micki och Lukas va kvar där under tiden han hämtade mig. Vi satt och pratade en stund till efter att jag kommit dit. Pratade mest om att Anders (Stoffes pappa) ville fixa en sak till Chrsitoffer, och nu får vi väll se vad som händer.

Christoffer vet inte själv om han vill och det vet inte jag heller om jag vill, men vi får väl se. Tänker iaf inte berätta det här än. Men ni får hålla utkik om ni är nyfikna på vad det är får något! Men kan inte säga när jag avslöjar det  

Senare när vi åkt från Anders, åkte vi och kollade läget lite i stan och åt mat. Efter det åkte vi och handlade sen hem. Så det blev en riktigt lång dag i stan. Sen senare på kvällen skulle vi till Christoffers mamma, hon bjöd oss på mat och tårta eftersom Christoffer fyllde år i veckan, hon vill alltid att vi ska komma till henne och fira han, bara för att hon är hans mamma.

Blev en lång kväll hos henne, va inte hemma förens vi elva och eftersom att ingen sovit tillräckligt natten innan va vi så trötta. Så när vi kom hem, fick vi göra i ordning Micki direkt och ner i sängen, för hon var helt slut. Stackarn, en jobbig lång dag för henne. Och vi själva satt inte upp länge innan vi också gick och la oss.  


I söndags när vi vaknade hade vi iaf sovit ut och var pigga, när vi var i ordning och redo för en ny dag, blev det en sväng till stan. Efter den stunden i stan, hem och för Lukas att packa ihop sina saker. Vi körde hem honom och körde Christoffers bror till banken och för att handla, ni vi väl kom hem. Va klockan ganska mycket, och vi tog tid att sätta oss i soffan för att bara mysa ner oss!  

Resten av kvällen passade vi på att bara vara tillsammans och mysa. Så därför inget inlägg  


Och det som hänt och händer idag, kommer ni att får veta senare idag 

Puss så länge!

Av Erika Karlsson - 19 november 2010 22:00

Dagen började inte bra, knappt sovit något inatt på grund av sprängande huvudvärk, och den va kvar när jag vaknade. Så idag va jag hemma från skolan och jag är glad att jag var det. För jag hade den ända tills långt fram på dagen.

Igår berättade jag ju om en sak Matilda ringde och berättade för mig, och jag tänkte nu att jag skulle avslöja det 

Matilda ringde och frågade om jag ville vara med om en interju som en tjej från Lars kagg skolan skulle hålla i. Hon interjuvade mig idag om mitt liv som ungmamma, (mamma). Och det va riktigt roligt faktiskt. Hon tog även kort på mig och Mikaela   

Va på ett cafe under interjuven och Matilda hade Mikaela under tiden, de lekte och kollade runt. Annars hade att inte gått, en treåring med full energi är inte lätt att få att sitta helt stilla och att vara tyst är inte heller lätt  

Efter interjuven blev det att gå och kollar bussar hem, vi fick vänta en stund så vi kollade lite på stan, kläder till Mikaela och plutten, och jag säger då det, kom ut nu plutt, vill köpa söta bebiskläder nu! hihihi

Ikväll efter att vi kom hem gjorde vi kokosbollar och här kommer bilder:

 

Hur glad kan man vara ?  


  Va söta min flickor är! Älskar er!  


 

Duktig flicka!


  Våra fina goda kokosbollar   MUMS!


Tack för en bra halv dag!

Halva va ju bra och halva inte så.


Av Erika Karlsson - 18 november 2010 20:36

Dagen idag, började med att jag faktiskt försov mig och det händer inte ofta vill jag säga. Men Mikaela och Christoffer körde mig till skolan så jag kom iaf inte försent   Efter en lång dag i skolan, ringer Matilda och berättar en lite rolig sak, men ska inte avslöja något här, för vet inte om det blir något än. Vi får la se :)

När jag kom hem efter bussresan hem, hämtade jag Mikaela på dagis och där va det strul. Men hoppas att de strulet blir bra   När vi kom hem åt vi mat och fixade med lite annat. Senare ikväll har vi kollat på film och vi somnade på soffan båda två. Nu är vi vakna och varit det ett tag, men Micki vill ju inte gå och lägga sig igen redan när hon redan vilat ut. Men får väl se när vi vill till sängen, kan ju inte tvinga in henne  


Btw, idag har Jag och Christoffer varit tillsammans i fyra och ett halvt år!  


Puss på idag!

Av Erika Karlsson - 17 november 2010 20:14

Som sagt fyller min älskling 20 år idag, och grattis på han igen :) Men hans födelsedag blev en skit dag, mitt på sin födelsedag ringer hans chef och säger att han bara har jobbet kvar månaden ut   Chefen sa att det inte fanns mer jobb att göra för hans del, men ändå ska en annan ta över hans maskin, de ska lära upp någon på hans maskin tills han ska sluta. Helt sjukt! Men men, han är redan igång och söker nya jobb. Och jag hoppas för hans skull och får våran att han hittar något nytt, för han hatar verkligen att gå hemma och inte göra ett skit.

Men hans födelsedag förstördes verkligen, han vart helt tyst och det syndes att han vart besviken. Han trivs där och har fått bra arbetskamrater.

Men okej nog pratat om det.


Dagen annars har varit ganska okej, kort skönt dag i skolan. Christoffer, Matilda och Mikaela hämtade mig vid skolan, bara för att Stoffe skulle hjälpa Matilda med en grej   När vi lämnat Matilda hemma, åkte vi till Högsby för att Christoffer skulle få en present av sin farmor. Och efter det åkte vi hem och började laga mat. När maten var klar åt vi sen så satte vi oss och bara mös och pusselipuss, sen var det helt plötsligt dags för han att åka och jobba. Mikaela och jag mös vidare och så önskade vi han en så bra som möjligt fortsatt bra dag  

Mikaela och jag har inte gjort så jätte mycket mer idag, typ kollat på tv och ritat lite och varit en stund hos min mormor och morfar, vi berättade de tråkiga nyheterna och pratade om lite annat.

Nu sover Mikaela och det har hon gjort ett tag, själv tittar jag på tv och snackar med Matilda på msn och sitter på facebook och plutten sparkar i magen  Snart ska jag plugga lite hade jag tänkt och nu puss hej!

Av Erika Karlsson - 16 november 2010 23:15

Ja, då är det den 17 november och min älskade Christoffer fyller 20 år!

Grattis!


Jag älskar dig Arvid Sören Christoffer Rönn  

:)

Av Erika Karlsson - 16 november 2010 18:15

Dåligt med kommentarer, kommentera mera skulle vara roligt 

Om ni vill att jag ska skriva mindre eller mer om vissa saker eller ta upp något helt annat.


Ge gärna förslag!  

Presentation


Hej och välkommen!
Jag heter Erika, är 19 år och bor i Småland tillsammans med min sambo Christoffer och våran dotter Mikaela född 03.08.07 och snart kommer våran nykomling, som har bf den 28/2-11.
Min blogg är som min dagbok!

Våran lilla bebis ♥

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Mikaela ♥

Erika ♥ Christoffer

Länkar

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards