Alla inlägg den 12 januari 2011

Av Erika Karlsson - 12 januari 2011 23:01

I dag har vi alla varit hemma, Mikaela och jag har varit snoriga som bara den, ingen mening att snyta sig äns..och varit helt slöa typ. Så i dag har det blivit att vila massor, men det är väl bara bra för min del   Min barnmorska och läkaren på förlossningen sa ju till mig att jag skulle vila mycket.

I dag har vi alltså bara gjort sånt vi måste, typ lagat mat, det blev korvstroganoff med ris. Även tvättat lite idag. Skönt med egen tvättmaskin nu! Man kan tvätta lite när man än vill, inte en speciell dag.

Nu tänkte jag att jag skulle sova och upp till skolan i morgon.

Så puss och godnatt säger jag nu!  

Av Erika Karlsson - 12 januari 2011 21:24

Första dagen i skolan efter lovet för mig och för Mikaela, dagis. Jag missade bussen pga av Christoffer, så efter han lämnat Mikaela på dagis körde han mig till skolan. När han väl kom hem och skulle in, kom han inte in. Jag hade låst dörren och trodde ju att han hade sina nycklar. Men nej, det hade han inte. Så det blev för han att åka tillbaka för att hämta min nyckel så han kom in  När skolan slutade, blev det att vänta på en buss i en timme och när jag kom hem åkte vi lika fort. Då skulle vi hämta våran bil, som varit på lagning under dagen. Vi hade Christoffers pappas bil under den tiden. När vi fått våran och lämnat Stoffes pappas bil, åkte vi och åt mat. Stället heter Charlie´s , och guh så gott det va att äta där, aldrig ätit där   Efter att vi ätit åkte vi för att köpa oss en bilbarnstol, och ni tänker säkert. Borde de inte ha en efter Mikaela. Jo, det har vi, men den är inte komplett tack vare min mamma. Hon lånade den av oss, till min lillebror. För när Mikaela slutade att ha den, föddes min lillebror. Så han tog liksom över den. Och min mamma har tappat bort grejer till den. Så vi bestämmde oss för att köpa en ny. Fast vi köpte en begangnad på blocket 

Men den är verkligen jätte fräch, precis som ny asså!  

Blocket bilden, jätte välvårdad och till och med var bruksanvisningen kvar! Ser den på bilden  


För några dagar sen köpte vi vagn med, för den vi hade till Mikaela sålde vi. Vi trodde att efter henne skulle det ta lång, lång tid innan vi skaffade en till. Så vi passade på att sälja den.

Har ingen bild på den som jag tagit själv, men har en bild från internet.  

Ville ha en annorlunda vagn denna gången och också en med svängbara hjul. Så denna fick det bli.

Till Mikaela hade vi en Emmaljunga edge duo combi. En av säljningsbilderna   

Av Erika Karlsson - 12 januari 2011 16:53

om våran lilla hemlighet.

Det är såhär att jag och Christoffer vill byta bostad och har redan i snart 1 år letat efter annan bostad..När vi väl hittat något, har det inte passat oss riktigt med pris, utseende och såna saker. :(

Nu hittade vi ett drömboende på alla sätt och viss. Men självklart va det en familj före oss och ja de tog dem :( Faan jävla skit, ursäkta språket. Men jag är så ledsen och arg för det.


Aja, nu på fredag ska vi troligen i väg och kolla på ett annat boende. Och förhoppningsviss kanske det kan vara något. Vi får väl se.

Vi får väl hoppas vidare! Fast det känns helt meningslöst :(


Ja, nu vet ni våran hemlighet, som nu lägre inte är en hemlighet.

Presentation


Hej och välkommen!
Jag heter Erika, är 19 år och bor i Småland tillsammans med min sambo Christoffer och våran dotter Mikaela född 03.08.07 och snart kommer våran nykomling, som har bf den 28/2-11.
Min blogg är som min dagbok!

Våran lilla bebis ♥

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Mikaela ♥

Erika ♥ Christoffer

Länkar

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards